16.12.2016 19:58

Λογική Ομίλου στις σχέσεις Ε.Μ.Χ. – Mediterra

Από το πρωί μέχρι αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη στο ξενοδοχείο Electra Palace Athens η πρώτη κοινή στρατηγική πολιτική ανάπτυξης των στελεχών της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου και της Mediterra. Το σύνολο των διευθυντών της Ένωσης και το διοικητικό προσωπικό της θυγατρικής της επιχειρούν τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει και το σχεδιασμό των στόχων σε βάθος χρόνου και τριετίας.
«Λειτουργούμε πλέον με τη μορφή Ομίλου. Υπάρχει προφανώς η παράλληλη λειτουργία Συνεταιρισμού και Εταιρείας, όμως έχουμε καταλήξει στο χειρισμό των θεμάτων με συμπληρωματικό τρόπο», εξηγεί το σημαντικό βήμα στον «π» ο πρόεδρος της Ε.Μ.Χ., Γ. Τούμπος.
Γύρω στα 40 διευθυντικά και διοικητικά στελέχη συνεργάζονται από το πρωί σε μια διαδικασία η οποία αρχίζει να αντανακλά εικόνα και αυτοπεποίθηση Ομίλου με υψηλό κύρος.
«Προσδοκούμε ότι το αποτέλεσμα της σημερινής μας εργασίας θα καθορίσει τους στόχους για τη μαστίχα σε βάθος τριετίας», συμπληρώνει ο κ. Τούμπος.
Το επίπεδο συνεργασίας Ένωσης και Mediterra διαρκώς βελτιώνεται και δημιουργεί προσδοκίες ότι η για πρώτη φορά τόσο μεθοδική προσέγγιση θα έχει σύντομα ορατά οικονομικά αποτελέσματα.
 
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ