9.11.2016 12:15

The Mastiha Project στο Athens Bar Show

Τις εντυπώσεις έκλεψε για ακόμη μια φορά τ van του OZ coctail bar και το The Mastiha Project στο Athens Bar Show 2016 στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΓΚΑΖΙ - TECHNOPOLIS GKAZI.

Μια μοναδική σύνθεση από σκίνο, μαστίχα και κόσκινα , που παραπέμπει συνειρμικά στην καλλιέργεια του σκίνου και στην παραγωγή της μαστίχας με τον καρπό ολοζώντανο μπροστά στα μάτια των ανυποψίαστων περαστικών, κερδίζει με την πρώτη ματιά.

Την όραση διαδέχεται η όσφτηση με τις μυρωδιές της μαστίχας διάχυτες για να ολοκληρωθεί το Mastiha Project που γίνετια σε συνεργασία του "ΟΖ" και των mastiha shop για την προβολή και την προώθηση της μαστίχας, με τη γεύση αφού όλοι θα μπορούν να γνωρίσουν τη μαστίχα ως συστατικό ως πρώτη ύλη σε κοκτέιλ, απολαμβάνοντας τα κοκτειλ των bartendrs του OZ coctail bar

"" Mastiha tear is the new measure in bars "για εκπληκτικά κοκτέιλ! Ένας εγκιβωτισμένος σχίνος, το προϊόν της μαστίχας σε ακατέργαστη μορφή και η γη, τα συστατικά του installation που δημιουργήσαμε για την περίσταση!!! " αναφέρουν οι εμπνευστές του Project, το ARCHstudio, Δ.Αθανασοπούλου-Γ.Μπουσές σε συνεργασία με το "ΟΖ"

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ