6.12.2016 13:37

«Νεκρώνει» η Χίος της Πέμπτη

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης, απήυθυαν οι συνδικαλιστικοί φορείς της Χίου στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν στα τοπικά Μ.Μ.Ε..

Με πρώτους τους ναυτικούς οι διοργανωτές αναμένεται να στείλουν το δικό τους μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές επιπλέον περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

«Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να ανατραπεί. Ότι έχουν πιάσει το έχουν καταστρέψει», ανέφερε στο μήνυμά του ο πρόεδρος του Παγχιακού Συλλόγου Συνταξιούχων ΝΑΤ Μιχάλης Ατσίπαπας, καλώντας τους εν ενεργεία και συνταξιούχους ναυτικούς να πρωτοστατήσουν στην κινητοποίηση της Πέμπτης.

Σ.Σ.: Εξαιτίας της συμμετοχής των δημοσιογράφων του «π» στην απεργιακή κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών που έχει προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη, η έντυπη μορφή της εφημερίδας δεν θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ