27.1.2017 14:09

ΝΟΔΕ ΧΙΟΥ:Δυο χρόνια τώρα ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ κάνει την "ανάγκη φιλοτιμία".

Στην επικοινωνιακή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνική πολιτική και τα μέτρα για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες απαντά με ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ Χίου. Σε αυτήν αναφέρεται:

« Αφού περιέκοψαν τις συντάξεις, τους μισθούς, αύξησαν φόρους, αύξησαν ασφαλιστικές εισφορές, διόρισαν στο δημόσιο όλους τους συγγενείς, φίλους και γνωστούς τους, έστησαν παραμάγαζα  στον Τύπο, αφού οδήγησαν στην φτωχοποίηση του μεγαλύτερου μέρους της Ελληνικής Κοινωνίας προκειμένου να ικανοποιήσουν τις εφηβικές τους φαντασιώσεις περί επανάστασης και εξουσίας, τώρα έχουν το θράσος να μιλάνε για κοινωνική πολιτική, για δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αλλά και είσοδο στην αγορά εργασίας στους ανθρώπους που οι ίδιοι οδήγησαν σε απόλυση και σε ανεργία.

Ενώ μέχρι  χθες κατήγγειλαν το "ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα" που θεσμοθέτησε η Προηγούμενη Κυβέρνηση σήμερα η κωμική Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μιλά για "κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης".  Υποστηρίζει ότι θα εντάξει 700.000- 800.000 άτομα. Εκτός τούτων, παρουσιάζει ως καινοτομία την δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (!!!),  τη συμμετοχή στα προγράμματα του ΤΕΒΑ και στις δομές φτώχειας, ενώ τα παιδιά των δικαιούχων θα έχουν voucher για βρεφονηπιακούς σταθμούς, όπως έγινε φέτος για 45.000 παιδιά και επίσης το 10% των δικαιούχων θα μπει στην αγορά εργασίας (!!!).

Απέναντι στο ψέμα, την ανικανότητα και τους φόρους της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η Νέα Δημοκρατία προτάσσει το δρόμο της αλήθειας, του ορθού λόγου και του πραγματισμού".

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ