1.4.2016 10:18

Όχι στην εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ

Την κάθετη αντίθεση του στην εμπλοκή του ΝΑΤΟ στη φρούρηση των ελληνοτουρκικών συνόρων εκφράζει το Εργατικό Κέντρο Χίου, με ανακοίνωση του.

Σε αυτήν αναφέρεται: "Το Εργατικό Κέντρο Χίου καταδικάζει την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην φρούρηση των Ελληνοτουρκικών συνόρων η οποία δημιουργεί πολύ επικίνδυνες προεκτάσεις για τον λαό μας και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Το ΝΑΤΟ, η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ρωσία έχουν την δύναμη να σταματήσουν τον πόλεμο που οι ίδιοι ξεκίνησαν και να σταματήσουν έτσι τις προσφυγικές ροές. Αντίθετα, προκειμένου να διασφαλίσουν την μεγιστοποίηση των κερδών τους και τον έλεγχο των δρόμων του πετρελαίου, κρύβουν την αιτία που δημιουργεί την προσφυγιά και θέλουν να πιστέψουμε ότι είναι ικανοί να ελέγξουν και να σταματήσουν ανθρώπους σε απόγνωση που μόνη ελπίδα που τους απέμεινε είναι να περάσουν στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη.

Απαιτούμε το άμεσο σταμάτημα του πολέμου στην Συρία.

           Την αλληλεγγύη και την στήριξη των προσφύγων και των μεταναστών".

                                    

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ