Κάθε του βήμα είναι μελετημένο και σωστά σχεδιασμένο και κάθε του κίνηση προσεγμένη και απόλυτα στοχευμένη. Ο λόγος για τον δημιουργό της Kokkinakis Sugar Art, φαρμακοποιό Δημήτρη Κοκκινάκη, που μετά τις διεθνείς του βραβεύσεις για τις καραμέλες dyo dyo και την ευρεία αποδοχή των προϊόντων της εταιρείας του, δέχθηκε πρόταση από τους υπεύθυνους του παγκόσμιου διαγωνισμού τροφίμων Word Selection να συμμετέχει με τις καραμέλες dyo dyo στη 42η διεθνή έκθεση international Foodex 2017 που θα πραγματοποιηθεί στην Ιαπωνία από τις 8-11 Μαρτίου. «Είναι μεγάλη πρόκληση η αγορά της Ιαπωνίας και η συμμετοχή μας στην έκθεση, η επισκεψιμότητα της οποίας ξεπερνά τους 75.000 επισκέπτες κάθε χρόνο. Πιστεύω ότι η πρόταση μας έγινε επειδή οι καραμέλες χωρίς ζάχαρη με γεύση μανταρίνι από τη σειρά dyo dyo ήταν το μόνο ελληνικό τρόφιμο που το 2016 κατέκτησε το χρυσό βραβείο του διαγωνισμού Word selection », αναφέρει στον «π» ο Δημ. Κοκκινάκης. Παράλληλα ο δημιουργός της Kokkinakis Sugar Art και εμπνευστής των καραμελών dyo dyo υπογράμμισε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει τις καραμέλες με γεύσεις μανταρίνι και πορτοκάλι Χίου σε χάρτινο κουτί όπως και τις γεύσεις μαστίχα και μαστίχα μέντα. «Στόχος μας για φέτος είναι να κατακτήσουμε νέες αγορές και να αποσπάσουμε νέες διακρίσεις και βραβεία», κατέληξε ο Δ. Κοκκινάκης.
Η έκθεση η οποία είναι η μεγαλύτερη του είδους στον τομέα των τροφίμων στην Ασία, θα λάβει χώρα στο Makuhara Messe έναν από τους μεγαλύτερους εκθεσιακούς χώρους στο νησί του Ανατέλλοντος Ηλίου και θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 3000 εκθέτες στο χώρο των τροφίμων και των ποτών από 80 χώρες παγκοσμίως. Υποστηρίζεται δε από τα Ιαπωνικά υπουργεία Εξωτερικών, Υγείας και Εργασίας, Γεωργίας και Τουρισμού
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.