16.11.2016 14:01

«Οι εκπρόσωποι μας έχουν αντιληφθεί τις ανάγκες των καιρών;»

ΕΛΛΙΠΟΒΑΡΗΣ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΓΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Έντονες επιφυλάξεις για την ικανότητα των τοπικών μας εκπροσώπων να αντιληφθούν τις απαιτήσεις των καιρών εκφράζει επίσημα η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα, ως κριτική στη συμμετοχή τους στη σύσκεψη της περασμένης εβδομάδας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η Παγχιακή Επιτροπή σκληραίνει τη στάση της και για πρώτη φορά μέχρι σήμερα επιμερίζει ευθύνες και ερωτήματα στα πρόσωπα που ηγούνται του νομού. «Αλήθεια πως ένοιωσαν, όντας οι εξ’ ορισμού αντιπρόσωποι της Χιακής κοινωνίας, ακούγοντας τον κ. Μουζάλα να αναφέρει ότι δεν τον ενδιαφέρει η γνώμη της;», αναρωτιέται.

Από την αυστηρή κριτική της ξεφεύγουν οι δυο αντιδήμαρχοι Στρ. Γδύσης και Γ. Παπαδόπουλος, ενώ ακολουθώντας μεθοδικά βήματα παρουσίας της ορίζει νέα κινητοποίηση για τις 22 Νοεμβρίου, έξω από το Ειρηνοδικείο, την ώρα συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων για το Μερσινίδι.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της αναφέρει:

 

Μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου για το μεταναστευτικό μεταξύ εκπροσώπων της Κυβέρνησης και αιρετών εκπροσώπων της Χίου, εμείς, η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα, διατηρούμε έντονες επιφυλάξεις κατά πόσον οι τοπικοί μας εκπρόσωποι στην αυτοδιοίκηση και το κοινοβούλιο έχουν αντιληφθεί τις ανάγκες των καιρών. Έφυγαν από τη Χίο κουβαλώντας την αγωνία του Χιώτικου Λαού και προκειμένου να αγωνισθούν για την αποσυμφόρηση του νησιού από τους μεταναστευτικούς πληθυσμούς, που έχουν εγκλωβιστεί σε αυτό ,και γύρισαν με το ερώτημα για επιπλέον δομές, που πλέον θα είναι φιλοξενίας και όχι υποδοχής. Πώς να το ονομάσει αυτό κάποιος; Επιτυχία; Αλήθεια πως ένοιωσαν, όντας οι εξ ορισμού αντιπρόσωποι της Χιακής κοινωνίας, ακούγοντας τον κ. Μουζάλα να αναφέρει ότι δεν τον ενδιαφέρει η γνώμη της;

         Οι μόνοι που εν μέρει, αλλά σθεναρά, εκπροσώπησαν τις απόψεις του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν οι δύο Αντιδήμαρχοι.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ