23.11.2016 14:23

Οι ευχαριστίες του Συλλόγου Ποντίων

Ο Πρόεδρος,  το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Χίου, μετά το πέρας του εορταστικού τετραημέρου, με αφορμή τα Ελευθέρια της Χίου από τον τουρκικό ζυγό, τον εορτασμό των Πολιούχων της Χίου, Βίκτωρος , Βικεντίου , Μηνά και την άφιξη της Ιεράς και Θαυματουργής Εικόνας της Παναγίας Σουμελά από το Όρος Βέρμιο, ευχαριστεί θερμά όλους τους εμπλεκόμενους  φορείς , σωματεία και μεμονωμένα άτομα, όπως αυτά αναλύονται παρακάτω και τα οποία συνέβαλαν στο έπακρο, για την αρτιότερη διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων , που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα 10, 11, 12, 13 Νοεμβρίου 2016.

   Ευχαριστούμε θερμά, την Ιερά Μητρόπολη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών και ειδικότερα το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών Οινουσσών, Παναγιάς και απανταχού των χιωτών Κ.Κ. Μάρκο., το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και την Διοίκηση της 96 ΑΔΤΕ, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ειδικότερα την Περιφερειακή Ενότητα Χίου, για την συνδιοργάνωση και άριστη συνεργασία προς πάσα κατεύθυνση, το Δήμο Χίου, για την άριστη συνεργασία, το Ομήρειο Π.Κ.Δ.Χ., ΤΟ Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου, για την παραχώρηση του κλειστού σταδίου Χίου, την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, το Λιμεναρχείο Χίου, τον Αερολιμένα Χίου, την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Χίου, τον Εμπορικό Σύλλογο Χίου, το Επιμελητήριο, το Σύλλογο Ιεροψαλτών Χίου, το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου, τα πολιτιστικά σωματεία: ΠΕΚΕΒ, Μορφωτικό Σύλλογο Χαλκειούς, ΜΕΟΘ, Μορφωτικό Σύλλογο Αγ. Γεωργίου Συκούση, Σύλλογο Φρουρίου ¨το Κάστρο¨, Μορφωτικό Σύλλογο Ζυφιά, Κέντρο Παράδοσης και Λαογραφίας ¨Νηρηίδες¨, Παγχιακό Όμιλο Μουσικής Παιδείας ¨η Αρμονία¨, Μορφωτικό Σύλλογο Βερβεράτου, Δεσμό Φραγκομαχαλά, Σύλλογο Ποντίων Ριζού και όλα τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Χίου, καθώς και τους υπεύθυνος των χορευτικών τμημάτων των πολιτιστικών συλλόγων, όπως και όλα τα πολιτιστικά σωματεία  του νησιού μας , τα οποία δήλωσαν παρουσία. Επίσης ευχαριστούμε θερμά το νεοσύστατο Σύλλογο ¨φίλοι βρονταδούσικων εθίμων¨,  το εστιατόριο ¨De mare¨ και τον ιδιοκτήτη του Δ. Μεσολογγίτη, το ξυλουργείο Κ. Άγγελου και  τη μεταφορική Κασσουδάκη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του Συλλόγου Ποντίων Χίου , στο Ίδρυμα ¨Παναγία Σουμελά¨, στην Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων και την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης , Καμπανίας, κατόπιν προσκλήσεως της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου. Τελειώνοντας, ευχαριστούμε τα Μ.Μ.Ε. , από την Βόρεια Ελλάδα, αλλά και του νομού μας.

   Ευχαριστούμε και όλους εκείνους, που μεμονωμένα ή ομαδικά, συνέβαλαν και συνεργάστηκαν προς πάσα κατεύθυνση. Ευχόμαστε η Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Σουμελά, να χαρίζει υγεία και ευλογία σε όλο τον κόσμο.

Η Ρωμανία και αν επέρασε ανθεί και φέρει πάλι..

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ