15.12.2016 23:15

Οι "Στιγμές" ταξιδεύουν τους επισκέπτες του Ομηρείου

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΖΑΝΝΑΡΑ

Ένα μοναδικό φωτογραφικό ταξίδι  σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι  επισκέπτες της έκθεσης «Στιγμές» της Άννας Ζαννάρα που εγκαινιάστηκε στο Ομήρειο το βράδυ της Πέμπτης και θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.

Ο φακός της καλλιτέχνιδας επικεντρώνεται κυρίως σε αστικά τοπία μέσα από το οποία ο επισκέπτης ταξιδεύει σε πόλεις όπως το Παρίσι, το Λονδίνο, το Άμστερνταμ, την Αθήνα αλλά και τη Χίο.

Τα εντυπωσιακά φωτογραφικά στιγμιότυπα που φιλοξενούνται στο ισόγειο του Ομηρείου, διαδέχονται τα σκίτσα που φιλοξενούνται στον πρώτο όροφο του πνευματικού κέντρου.

Οι «Στιγμές»

Η έκθεση έ περιλαμβάνει υλικό 13 ετών.  Η Άννα Ζαννάρα με τις στιγμές που απεικονίζει  στα σκίτσα ή αποτυπώνει με το φακό στοχεύει  να προσελκύσει το ενδιαφέρον του επισκέπτη και να του δώσει τροφή για σκέψη. Στιγμές ανθρώπινες και πραγματικές, αστικές και περιβαλλοντικές, στιγμές, εσωστρέφειας αλλά και απόλυτης εξωστρέφειας.

Ο στατικός Μωφ

Η έκθεση θα φιλοξενεί και το κόμικς «Οι ιστορίες του Μωφ». Πρόκειται για αυτοτελείς ιστορίες οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους σε κάποιο επίπεδο. Πολλά τμήματα του κόμικς μοιάζουν έντονα μεταξύ τους ή ακόμα και επαναλαμβάνονται.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ