25.2.2016 15:24

Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει... πρόστιμο

ΒΡΟΧΗ ΤΑ 20ΕΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΥΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ

Αποφασισμένη να συμμορφώσει και να συνετίσει τους επαγγελματίες και τους πολίτες του κέντρου εμφανίζεται η Υπηρεσία Καθαριότητας, που γι’ αυτό ακριβώς το λόγο φρόντισε να αποστείλει αρκετά πρόστιμα των 20 ευρώ, σε όσους άφησαν απορρίμματα εκτός των κάδων. Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρωτοβουλία αυτή της Υπηρεσίας προκάλεσε τις αντιδράσεις των καταστηματαρχών και γενικότεραθορύβησε και εκείνους που παραδέχτηκαν το σφάλμα τους, αλλά κι άλλους που αντιδρούν στη διαδικασία.

"Είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε τον Κανονισμό Καθαριότητας. Τα σημειώματα έχουν σταλεί στους "παραβάτες" οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι έχουν πετάξει κούτες έξω από τους κάδους, χωρίς να τις διπλώσουν, να τις κόψουν κ.λπ., όπως προβλέπεται από τον κανονισμό. Το κραυγαλέο δε της υπόθεσης είναι ότι οι κάδοι είναι άδειοι κι αυτό έχει αποτυπωθεί και στη φωτογραφία που συνοδεύει τις κλήσεις", δήλωσε στον "π' ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γ. Μπελέγρης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ