13.8.2016 11:48

Πένθος στις Οινούσσες για τον χαμό του καπ. Δημήτρη Λιγνού

Σε ηλικία 69 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο καπ. Δημήτρης Στεφ. Λιγνός βυθίζοντας στο πένθος τις Οινούσσες. Βρισκόμενος για τις διακοπές του στο νησί έφυγε από τη ζωή αιφνίδια, πρόωρα και άδικα έπειτα από καρδιακό επεισόδιο, ενώ κολυμπούσε στην παραλία του Απηγάνου. Μέσα σε ατμόσφαιρα μεγάλης χαράς και συγκίνησης να βρεθεί στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, που ανυπόμονα περίμενε όλους αυτούς τους μήνες, ο καπ. Δημήτρης Λιγνός περνάει στην αιωνιότητα αφήνοντας την τελευταία του πνοή στη θάλασσα, την μεγάλη επίσημη αγαπημένη του και στην λατρεμένη του πατρίδα την Αιγνούσα. Ο αείμνηστος καπ. Δημήτρης Λιγνός συμμετείχε στις διοικήσεις του Σ.Φ.Ο. αρχικά το 1993 ως Σύμβουλος και μετέπειτα αντιπρόεδρος και την περίοδο 2002- 2008 ως πρόεδρος. Τον στερνό αποχαιρετισμό θα δώσουν συγγενείς, γνωστοί και φίλοι την προσεχή Τρίτη 16 Αυγούστου στον Άγιο Νικόλαο Οινουσσών.

Να σημειωθεί ότι εξαιτίας του πένθους ο Σύλλογος Φίλων Οινουσσών (Σ.Φ.Ο.) θα ματαιώσει τον μουσικό περίπλου της Αιγνούσας που είχε προγραμματιστεί για τις 16 Αυγούστου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ