1.12.2016 18:53

Περιοδείες Βουρνού σε Πατρικά και Καλαμωτή

Η συμμετοχή κατοίκων των χωριών διαφοροποίησε τις συναντήσεις δημοτικής αντιπροσωπείας σε Πατρικά και Καλαμωτή με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της νότιας Χίου. Τον δήμαρχο Μαν. Βουρνού συνόδεψαν οι αντιδήμαρχοι Νότιας Χίου και Καθαριότητας Ανδρέας Βεργίτσης και Γιώργος Μπελέγρης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΧ, Αποστόλης Τζιώτης.

Στα Πατρικά, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της δημοτικής αρχής,  συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ύδρευση και ο ηλεκτροφωτισμός, συζητώντας τις πιθανές λύσεις, με τον δήμαρχο να αναλύει παράλληλα το σχέδιο για την αντικατάσταση των λαμπτήρων με led, σε συνδυασμό με ένα σύστημα τηλεμετρίας για τον έγκαιρο εντοπισμό των βλαβών.

Στην Καλαμωτή αναλύθηκαν τα προβλήματα της παραλίας της Κώμης, τα γραφειοκρατικά κωλύματα σε παρεμβάσεις κτιρίων, καθώς και ο σχεδιασμός του βιολογικού καθαρισμού, ενώ συζητήθηκαν εκτενώς οι πιθανές λύσεις σε αυτά. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ