2.9.2024 9:19

Πολύτεκνοι Χίου - Σχολική τσάντα στα "πρωτάκια" και έπαινοι για τους απόφοιτους

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024, στις 19:00 μ.μ., η εκδήλωση του Συνδέσμου Πολυτέκνων Χίου στην Κοινοτική Αίθουσα Νεοχωρίου. Στην εκδήλωση, η οποία είχε ιδιαίτερη σημασία για τις πολύτεκνες οικογένειες του νομού, καλωσορίστηκαν τα παιδιά που θα φοιτήσουν φέτος στην πρώτη δημοτικού, λαμβάνοντας την πρώτη τους σχολική τσάντα.

Παράλληλα, τιμήθηκαν οι απόφοιτοι πολύτεκνοι μαθητές λυκείου του νομού Χίου, στους οποίους απονεμήθηκαν έπαινοι και δωροεπιταγές ως αναγνώριση της προσπάθειας και των επιτυχιών τους.

Ιδιαίτερη μνεία κάνει ο Σύνδεσμος στην κα Θεοδοσία Βουνού, η οποία με την ομιλία της παρείχε πολύτιμες συμβουλές και διδακτικές κατευθύνσεις στους παρευρισκόμενους, εμπνέοντας και καθοδηγώντας τα παιδιά και τους γονείς τους για την επόμενη εκπαιδευτική τους πορεία.

Ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Χίου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, εκφράζοντας τις ευχές του για μια Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους, μικρούς και μεγάλους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ