22.11.2016 12:51

Πραγματοποίηση της παρουσίασης του προγράμματος Erasmus+

‘’MY EUROPE, MY LIFE, MY FUTURE‘’ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ

Στο πρόγραμμα erasmus+ με τίτλο  ‘’MyEurope, my life, my future‘’ , συμμετέχει το Λύκειο Καλλιμασιάς μαζί με σχολεία της Πολωνίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Κροατίας και της Πορτογαλίας.

Την τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη βρέθηκαν στη Χίο και στο Λύκειο Καλλιμασιάς οι εκπαιδευτικοί από τα παραπάνω σχολεία και πραγματοποίησαν  την κοινή  παρουσίαση των σκοπών και των στόχων του προγράμματος Erasmus+ «My Europe, my life, my future».  Ανάμεσα σε αυτούς εξέχουσα θέση κατέχει η προσπάθεια των εμπλεκόμενων χωρών να ανακαλύψουν η μία τον πολιτισμό της άλλης,  καθώς και να αναπτύξουν τη γνώση και την αμοιβαία αποδοχή με το σύνθημα «Ενωμένοι στην πολυπολιτισμικότητα».

Στην εκδήλωση οι  συμμετέχοντες  εκπαιδευτικοί από τα σχολεία της Πολωνίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Κροατίας και της Πορτογαλίας παρουσίασαν τα σχολεία τους και την περιοχή τους. Μαθητές από το σχολείο της Καλλιμασιάς χόρεψαν τοπικούς παραδοσιακούς χορούς.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ