6.3.2017 13:39

"Προπονούνται" για τη γαλάζια σημαία η Κώμη και το Λιθί

Ετοιμάζει κι άλλες υποψηφιότητες από την επόμενη χρονιά για τη γαλάζια σημαία ο Δήμος Χίου και ήδη προετοιμάζει το έδαφος για να πραγματοποιηθεί αυτό, «προβάροντας» παροχές και υπηρεσίες σε δυο ακόμη πολυσύχναστες παραλίες της Χίου, την Κώμη και το Λιθί.

Με  απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Μονομετοχικής Αξιοποίησης Ακινήτων Δήμου Χίου στη συνεδρίαση της Παρασκευής οι δυο παραλίες  θα λειτουργήσουν φέτος σύμφωνα με τις προδιαγραφές της γαλάζιας σημαίας κάτι που αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση ώστε την επόμενη χρονιά να υποβληθεί αίτηση για την επίσημη ένταξη των παραλιών αυτών στο πρόγραμμα των γαλάζιων σημαιών.

Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο πρόεδρος της Μονομετοχικής κ. Γιώργος Καραμανής εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη λήψη της απόφασης, μιας και υπάρχει πλέον η προοπτική να αποκτήσει η Χίος ακόμα 2 παραλίες με γαλάζια σημαία, φτάνοντας συνολικά τις 6. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχή της θητείας αυτής της δημοτικής αρχής, η Χίος δεν διέθετε καμία παραλία με γαλάζια σημαία.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ