13.12.2016 15:43

Σεμινάρια για εκπαιδευτικούς από το ΑΡΤΙΟΝ

 «Δυσλεξία: Συμπτωματολογία και Κριτήρια Διάγνωσης» είναι το θέμα της πρώτης ενότητας του κύκλου των σεμιναρίων για εκπαιδευτικούς «Μάθηση, Γλώσσα και Επικοινωνία», που πραγματοποιεί το Αρτιον.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις 17 και 18 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Ελληνικό Κάστρο. Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Δρ Αγγελική Ζάχου, Νευρογλωσσολόγος, διδάκτωρ του τμήματος Ψυχολογίας του Παν/μιου του Μιλάνου, επιστημονική συνεργάτιδα-Λέκτορας ακαδημαϊκών προγραμμάτων Ειδικής Αγωγής ιδιωτικού κολλεγίου. Υπάρχουν ακόμη λίγες θέσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλουν mail στο seminars.sen@gmail.com  για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους. Θα δοθούν σημειώσεις, προτεινόμενη βιβλιογραφία για περαιτέρω μελέτη και βεβαίωση παρακολούθησης. Το ωράριο των διαλέξεων θα είναι το εξής: Σάββατο 17/12: 15:00-18:00 και Κυριακή 18/12: 12:00-15:00.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ