23.11.2016 11:06

Σεμινάρια ψηφιακού μάρκετινγκ από την Google στο Πανεπιστήμιο

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ;

Δωρεάν σεμινάριο ψηφιακού μάρκετινγκ θα πραγματοποιήσει η Google την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου από τις 14.30 έως τις 18.00, στο Αμφιθέατρο «Γιάννης Καράλης». Το σεμινάριο έχει την υποστήριξη του WAVELab του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MBA και Τουρισμού.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης (ΤΔΕ, ΤΝΕΥ, ΤΜΟΔ). Στόχος του είναι να σας βοηθήσει να αναπτύξετε ψηφιακές δεξιότητες και να αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα analytics, το socialmediamarketing, κλπ. Ως πεδίο εφαρμογής, θα συζητηθούν περιπτώσεις από τον κλάδο του τουρισμού.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι παρόμοια προσπάθεια που έγινε πέρσι την ίδια περίοδο, δεν κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των τοπικών τουριστικών και άλλων επιχειρήσεων, γεγονός που οφείλει να προβληματίσει τους διοργανωτές, παρά το γεγονός ότι η εξέλιξη του διαδικτυακού μάρκετινγκ είναι ραγδαία χρόνο με το χρόνο.

 Για τη συμμετοχή σας απαιτείται η συμπλήρωση μιας απλής φόρμας εγγραφής (πατήστε εδώ),  ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από την Google.

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ