20.12.2016 16:50

Σεμινάριο από το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

«Πρώτες Βοήθειες σε Περιβάλλον Ειδικής Αγωγής και Ψυχικής Υγείας», είναι ο τίτλος του 1ου Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου που διοργανώνει το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, Κέντρο Παιδιού και Εφήβου.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να έχουν μία πρώτη γνωριμία και εξοικείωση με τις βασικές αρχές πρόληψης, αντιμετώπισης και διάσωσης και εργάζονται ή πρόκειται να εργαστούν σε πλαίσια που είναι επιθυμητή η γνώση παροχής  πρώτων βοηθειών: Επαγγελματίες ψυχικής υγείας και Ειδικής Αγωγής,  εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, φοιτητές/-τριες ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ.

Το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα υλοποιηθεί στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2017, στους χώρους του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, Χρυσολωρά 10-12, Περιστέρι και έχει συνολική διάρκεια 15 ώρες εκ των οποίων οι έντεκα (11) αφορούν στο θεωρητικό μέρος και οι τέσσερις (4) στην πρακτική άσκηση.

Το Σεμινάριο στοχεύει στην γνωριμία και εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις βασικές αρχές πρόληψης, αντιμετώπισης & διάσωσης, σε μια σειρά από περιστατικά που μπορεί να συμβούν τόσο στον χώρο εργασίας τους που συνδέεται με την ψυχική υγεία και την ειδική αγωγή όσο και έξω από αυτούς. 

Εγγραφές δεκτές μέχρι: 15 Φεβρουαρίου 2017. Περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής: στο www.kpechios.gr. Για διευκρινίσεις και εγγραφές: Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης, Κυρία Χούλη Παρασκευή, Τηλέφωνο: 210-5731581, 6984601372, Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00-15:00, Ηλ. Ταχυδρομείο: tete@kpechios.gr

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ