24.11.2016 14:21

Το STAR στη νήσο Παναγιά,εκεί που κάνουν μαγκιές οι Τούρκοι! Καρέ-καρέ η περιπολία του λιμενικού

ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Το τελευταίο διάστημα οι Τούρκοι παραβιάζουν συνεχώς τον ελληνικό εναέριο χώρο, με επίκεντρο το νησάκι Παναγιά, στο σύμπλεγμα των Οινουσσών.

Ο δημοσιογράφος του Star, Λάμπρος Δεμερτζής, ταξίδεψε στο ακριτικό νησάκι, επιβιβάστηκε σε σκάφος του Λιμενικού, που διενεργεί περιπολίες και μετέφερε συγκλονιστικές εικόνες!

Τρία μόνο μίλια χωρίζουν την Ελλάδα από την Τουρκία και όπως είπε ο Λάμπρος Δεμερτζής, το τελευταίο διάστημα τα σκάφη του λιμενικού είναι πλήρως εξοπλισμένα. «Φέρουν κράνη και είναι πανέτοιμοι»,πρόσθεσε ο δημοσιογράφος, τονίζοντας ότι γίνονται περιπολίες 24 ώρες το 24ωρό, καθημερινά.

Στην ίδια περιοχή βρίσκονται επίσης σκάφος του πολεμικού ναυτικού, πολεμικό πλοίο του ΝΑΤΟ και η FRONTEX.

Αξιοσημείωτη είναι η δύναμη των Ελλήνων λιμενικών, οι οποίοι μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερηφάνεια και ασφάλεια.

«Αξίζουν πολλά μπράβο, πολλά συγχαρητήρια αυτοί οι άνθρωποι που εργάζονται με αυταπάρνηση σε πολύ δύσκολες συνθήκες», σχολίασε από την πλευρά της η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, κυρία Μάρα Ζαχαρέα.

 

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο του STAR: https://goo.gl/ve9qSs

πηγή: star.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ