8.11.2016 12:20

Στενό μαρκάρισμα στην τουριστική αγορά της Αγγλίας [ΦΩΤΟ]

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΣΤΗ WORLD TRAVEL MARKET ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Σε επαφές με παράγοντες της τουριστικής αγοράς όπως ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες προώθησης, εταιρείες του κλάδου των αερομεταφορών, επιδίδεται από χθες η αντιπροσωπεία του νησιού μας που συμμετέχει στην έκθεση World Travel Market στο Λονδίνο.

Το καινοτόμο αυτή τη φορά είναι ότι οι ίδιοι οι επαγγελματίες ως γνώστες του αντικειμένου και κύριοι ενδιαφερόμενοι,  "εκπρόσωποι ξενοδόχων",  συμμετέχουν στις επαφές.

Η World Travel Market είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της Ευρώπης στο χώρο του τουρισμού η οποία συγκεντρώνει 50.000 εκθέτες και επισκέπτες κάθε χρόνο.

Η Χίος συμμετέχει στο περίπτερο του ΕΟΤ και εκπροσωπείται από την Ελένη Κωστάλα από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, τον Γιώργο Μισετζή και τον Γιάννη Συράκη από την Ένωση Ξενοδόχων Χίου και τον Δημήτρη Καράλη από το Δήμο Χίου.

Όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Καράλης "φέτος είναι πολύ σημαντική η παρουσία των εκπροσώπων της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου αφού αυτοί γνωρίζουν καλύτερα την αγορά και είναι σε θέση να ξεκινήσουν επαφές που μπορούν να εξελιχθούν σε συμφωνίες στο μέλλον.  Η παρουσία τους στο Λονδίνο δηλώνει ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον αλλά και πρόθεση για ανάκαμψη των Ευρωπαϊκών αγορών που φθίνουν τα τελευταία χρόνια.  Εκτιμώ ότι παρά τις δυσκολίες της τελευταίας χρονιάς η συντονισμένη προσπάθεια που γίνεται από όλους τους φορείς δεν θα αργήσει να φέρει αποτέλεσμα".

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ