17.2.2017 11:31

Στη Χίο το Σάββατο τεχνικό κλιμάκιο της ΕΡΤ για το ψηφιακό σήμα

Στην αποκατάσταση των προβλημάτων εκπομπής ψηφιακού σήματος από τον αναμεταδότη του Θολοποταμίου, στοχεύει η αυριανή έλευση κλιμακίου τεχνικών της ΕΡΤ. Όπως γνωστοποιεί ο  Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κων/νος Παπαδόπουλος το κλιμάκιο έρχεται στο νησί μετά από πρόσκληση του.  «Η προβληματική λειτουργία του αναμεταδότη, ταλαιπωρεί τους δέκτες του ψηφιακού σήματος της ΕΡΤ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι κάτοικοι της περιοχής  των Νοτιοχώρων, που λαμβάνουν ψηφιακό σήμα από τον συγκεκριμένο αναμεταδότη, δικαίως διαμαρτύρονται και απαιτούν να δοθεί επιτέλους λύση.

Συνυπογράφοντας το δίκαιο αίτημα τους, όλο αυτό το διάστημα είχαμε και έχουμε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές με τους υπευθύνους και τους τεχνικούς της ΕΡΤ, τονίζοντας την ανάγκη, αλλά και την υποχρέωση να αποκαταστήσουν το συντομότερο δυνατόν, την ομαλή εκπομπή του ψηφιακού σήματος.

 

Παρακολουθούμε το θέμα και θα ενημερώσουμε τους πολίτες, για το αποτέλεσμα και αυτής της προσπάθειας» , αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ