9.11.2016 10:35

«Στις 22 Νοεμβρίου η Χίος θα είναι έξω από το δικαστήριο»

ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥΣΟΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΜΕΡΣΙΝΙΔΙ

Στην καθολική αντίδραση της τοπικής κοινωνίας αλλά και της Μονής Μερσινιδίου, προσκρούει προς το παρόν η αμετάκλητη απόφαση της Κυβέρνησης να δημιουργήσει, έστω και προσωρινά, ενδιάμεσο προαναχωρησιακό κέντρο στην περιοχή του Μερσινιδίου.

Αγνοώντας το γεγονός ότι το Ηγουμενοσυμβούλιο της Μονής, στην οποία ανήκει η έκταση, έχει καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με την οποία ζητά την οριστική διακοπή των εργασιών, η Κυβέρνηση φάνηκε αποφασισμένη να προχωρήσει τον σχεδιασμό της με οποιοδήποτε κόστος.

Ενόψει λοιπόν της οριστικής εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων στις 22 Νοεμβρίου οι Βρονταδούσοι καλούν την τοπική κοινωνία να αντιδράσει, σημειώνοντας ότι η δημιουργία ενός τέτοιου κέντρου στον Βροντάδο είναι ζήτημα που αφορά όλο το νησί και όχι μόνο όσους θίγονται.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ