14.12.2016 19:26

Συνεχίζει να σοκάρει ο 32χρονος Σύριος με νέο βίντεο

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ 4ο ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ

Μουδιασμένη παρακαλουθεί η κοινή γνώμη τις αποκαλύψεις που συνοδεύουν την υπόθεση βασανισμού 4χρονου παιδιού από τον 32χρονο, φερόμενο ως πατέρα του. Την ώρα που ο νεαρός Σύριος οδηγούταν ενώπιον του 3μελούς Πλημμελειοδικείου Χίου, ακόμα ένα βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας ενισχύοντας την άποψη ότι ο φερόμενος ως δράστης χρησιμοποιούσε τα βίντεο για να επιτύχει συγκεκριμένο σκοπό.

Το νέο βίντεο, που είναι άγνωστο πότε έχει καταγραφεί, δείχνει το παιδί ξαπλωμένο σε ένα κρεβάτι να δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα στο πρόσωπο.

Το δεύτερο αυτό σοκαριστικό βίντεο, έρχεται μετά το χθεσινό που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και  δείχνει το παιδί να κακοποιείται από έναν άνδρα του οποίου το πρόσωπο δεν φαίνεται, μέσα στην ντουζιέρα στον καταυλισμό. 

Συγκεκριμένα το βίντεο που φέρεται να τραβήχτηκε τη Δευτέρα, δείχνει το παιδί που ενώ βρίσκεται μέσα στην ντουζιέρα να δέχεται χτυπήματα, να πέφτει και ξανασηκώνεται έως ότου κάποιος τρίτος σταματά το βασανισμό του. 

Να σημειωθεί ότι ο 32χρονος με απόφαση του Δικαστηρίου κρατείται στην Α.Δ. Χίου μέχρι την Παρασκευή οπότε και έχει οριστεί τακτική δικάσιμος. Ο δράστης είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της παράνομης βίας προς ανήλικο τέκνο και πρόκλησης σωματικών βλαβών. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ