24.6.2016 15:16

Συζητούν για το μέλλον του Περιφερειακού

Ανοιχτό κάλεσμα με θέμα την υπεύθυνη ενημέρωση για το ζήτημα του Περιφερειακού της πόλης απευθύνουν οι «φίλοι του περιφερειακού» που ανακοίνωσή τους καλούν πολίτες, φορείς και υπηρεσίες σε ανοιχτή ενημέρωση την Τετάρτη 29 Ιουνίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου από τις 11:00 έως τις 12:30.

«Το έργο αυτό σχεδιάστηκε και μέχρι τώρα κατασκευάστηκε με πολλά προβλήματα, τα οποία αποθαρρύνουν τους οδηγούς να το χρησιμοποιήσουν.

Σύμφωνα με την επιστήμη και τη διεθνή εμπειρία, ζωτικής σημασίας για τη λειτουργικότητα των περιφερειακών δρόμων, είναι η επιτυχημένη σύνδεσή τους με το υπόλοιπο εθνικό, επαρχιακή ή αστικό οδικό δίκτυο. Θέλουμε να παρέμβουμε για να προλάβουμε εσφαλμένες λύσεις που θα προκαλέσουν τροχαία δυστυχήματα και δυσλειτουργία του νέου έργου.

Θεωρούμε καθήκον μας την ενημέρωση των συμπολιτών και την καθοριστική παρέμβαση, προκειμένου να σταματήσουμε να θρηνούμε θύματα στην άσφαλτο και να δούμε επιτέλους να εφαρμόζονται σύγχρονες λύσεις σε απλά προβλήματα κυκλοφορίας», αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές, τονίζοντας ότι μετά την ενημέρωση θα απαντηθούν εύλογες ερωτήσεις και απορίες. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ