28.11.2013 15:20

Τώρα κλέβουν και χαλκοσωλήνες από σχολεία

ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΒΡΟΝΤΑΔΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΔΑΙΝΑ

Οι χαλκοσωλήνες των σχολείων φαίνεται ότι έχουν πέσει στο στόχαστρο επιτήδειων το τελευταίο διάστημα. Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι τα σχολεία δε φυλάσσονται αφαιρούν τις χαλκοσωλήνες ύδρευσης κατά τις νυχτερινές ώρες και φεύγουν ανενόχλητοι.

Η πρώτη κλοπή σημειώθηκε στις 21 Νοεμβρίου στο 1ο Δημοτικό σχολείο Βροντάδου, του οποίου ο διευθυντής Γ. Παντελίδης ενημέρωσε αμέσως και την αστυνομία αλλά και τον Δήμο.

Το Σαββατοκύριακο επίσης σημειώθηκε ανάλογη κλοπή στους χαλκοσωλήνες ύδρευσης του Εσπερινού Γυμνασίου Χίου, στη Στρατήδαινα.

Από τους υπεύθυνους του Δήμου, εικάζεται πως πρόκειται για επιτήδειους που έχουν απασχολήσει την Αστυνομία και κατά το παρελθόν  αφού η πρακτική τους είναι να "αφαιρούν" αντικείμενα με χαλκό και να τα πουλούν.

"Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με όλα τα σχολεία μας θα έχουμε σημαντικό πρόβλημα που θα μεταφράζεται σε ένα υψηλό κόστος για την αντικατάσταση των σωλήνων ύδρευσης" σημείωσε ο  Μ. Γιαννάρας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ