Την τιμητική του είχε το ούζο Καζανιστό στο Umami Festival 2017, το μεγαλύτερο φεστιβάλ Οίνου & Γαστρονομίας που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη, στις 18-19 Φεβρουαρίου.
Διακεκριμένοι σεφ παγκόσμιας κλάσης, οινοπαραγωγοί και γευσιγνώστες συμμετείχαν σε ένα διήμερο πανδαισίας γεύσεων. Μέσα σε αυτή τη γιορτή γευσιγνωσίας, 3 βραβευμένοι σεφ ετοίμασαν δυο δείπνα ξεχωριστά. Το ούζο Καζανιστό στάθηκε επάξια δίπλα στα πιάτα του γνωστού Τούρκου σεφ Feridun Ugumu από την Κωνσταντινούπολη (Hunkar) και κέρδισε τις εντυπώσεις.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.