18.1.2017 10:44

Τους καταγγέλλουν όλους οι Ανεξάρτητοι Εκπαιδευτικοί

Βάλουν κατά πάντων οι Ανεξάρτητοι Εκπαιδευτικοί κατηγορώντας την ΕΝΟΤΗΤΑ για αποκλεισμό και τη ΔΗΣΥ για οπορτουνισμό, μετά τα τελευταία αποτελέσματα για τη σύνθεση του νέου Διοικητικού συμβουλίου στον σύλλογο Δασκάλων και νηπιαγωγών Χίου.

Όπως αναφέρουν σχετικά σε ανακοίνωση τους οι Ανεξάρτητοι Εκπαιδευτικοί, στη συνεδρίαση «Η Ενότητα προτείνει ένα δικό της (ηγεμονικό) προεδρείο χαρίζοντας τη θέση του αντιπροέδρου στη ΔΗΣΥ! Το σκεπτικό τους είναι ότι εμείς (Ανεξάρτητοι Εκπαιδευτικοί) δεν είμαστε αρκετά αγωνιστές αλλά απεργοσπάστες! Παρόλ ́ αυτά δίνουν τη θέση του αντιπροέδρου στη ΔΗΣΥ (παράταξη ΠΑΣΟΚ). Δηλαδή συνεργάζονται με κυβερνητικό συνδικαλισμό (δηλαδή με παράταξη της οποίας το συνεργαζόμενο κόμμα, ΠΑΣΟΚ, έχει οδηγήσει - κατά τα λεγόμενα του ΠΑΜΕ - στα Μνημόνια, την εξαθλίωση του κλάδου! 
Οι Ανεξάρτητοι Εκπαιδευτικοί προτείνουν ένα διαπαραταξιακό, αντιπροσωπευτικό προεδρείο, σεβόμενοι το αποτέλεσμα των εκλογών!” 

Η πρόταση των Ανεξάρτητων δεν έγινε αποδεκτή και εν τέλει το προεδρείο εκλέχθηκε χάρη στη συνεργασία ΕΝΟΤΗΤΑΣ και ΔΗΣΥ. Καταγγέλοντας τα της διαδικασίας, οι Ανεξάρτητοι Εκπαιδευτικού καταλήγουν: «Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα σε ποιες θέσεις θα είμαστε αλλά μας ενοχλεί η κοροϊδία προς τους συναδέλφους. Ό,τι θα κάναμε από οποιαδήποτε θέση στο προεδρείο, το ίδιο και με μεγαλύτερη ένταση θα κάνουμε κι από τη θέση των μελών. Θα συνεχίσουμε στο πλαίσιο της εύρεσης λύσεων, της συνεργασίας και της υπεράσπισης των δικαιωμάτων του κλάδου μας!Όταν μπλέκεσαι με τα πίτουρα σε τρων οι κότες!»

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ