8.10.2012 15:58

Ξεκίνησε το ξήλωμα (ΦΩΤΟ)

• “ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ”, ΤΟΝΙΖΕΙ Ο Π. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ

Αργά σήμερα το μεσημέρι και συγκεκριμένα λίγο πριν το κλείσιμο της αγοράς, ξεκίνησε το πολυπόθητο έργο της ανάπλασης της Απλωταριάς, με στόχο των συνεργείων του ανάδοχου εργολάβου να αποτελεί το πλήρες ξήλωμα του τούβλινου οδοστρώματος μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης.
Το έργο που θα κοστίσει σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Π. Αποστολίδη 623.140,46 ευρώ έχει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης τους 10 μήνες και προβλέπει την αντικατάσταση του δαπέδου με μάρμαρο, κλήση του οδοστρώματος στο κέντρο ώστε τα ύδατα να οδηγούνται στις νέες σχάρες που θα τοποθετηθούν καθώς και εικαστική ανάπλαση της εμπορικότερης οδού της πόλης.
Σε ότι αφορά τις εργασίες αυτές θα συνεχιστούν απρόσκοπτα σε καθημερινή βάση ακόμα και τα Σαββατοκύριακα ενώ έχει συμφωνηθεί να υπάρξει διακοπή κατά την περίοδο των Χριστουγέννων ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στην αφορά. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ