29.12.2016 9:15

Ξεπηδά ελπίδα μέσα από τις στάχτες

ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μια τεράστια αγκαλιά από την τοπική κοινωνία άνοιξε για την οικογένεια του συνταξιούχου στρατιωτικού, που παραμονές των Χριστουγέννων είδε το σπίτι της να καίγεται και βρέθηκε στον δρόμο.

Ήδη με τη συμβολή εκατοντάδων συμπολιτών μας, της εκκλησίας και του Δήμου η οικογένεια προσπαθεί να μπει σε ρυθμούς κανονικότητας, έχοντας νοικιάσει σπίτι στην ίδια περιοχή. Το σπίτι εξοπλίστηκε με καινούργιες οικιακές συσκευές χάρη στη δωρεά και τη συνδρομή συμπολιτών μας, ρούχα και τρόφιμα συγκεντρώθηκαν και συγκεντρώνονται για όλα τα μέλη της οικογένειας και γενικά όλος ο κόσμος ευαισθητοποιήθηκε και πρόσφερε εκείνο που μπορούσε.

"Η οικογένεια ήδη βρίσκεται σε διαμέρισμα, υπήρχε μια πρωτόγνωρη ανταπόκριση από όλο τον  κόσμο. Όλοι βοήθησαν και θα βοηθήσουν κι άλλο να μπορέσει η οικογένεια να συνεχίσει τη ζωή της. Στη συνέχεια θα γίνει ακόμη μια μεγάλη προσπάθεια σε όλη την κοινωνία σε όλο τον κόσμο όπου υπάρχει δυνατότητα να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλοι και στην επισκευή του σπιτιού τους", ανέφερε σχετικά ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας Γ. Παπαδόπουλος.

Και ο Στρατός

Ανάλογες πρωτοβουλίες έχει αναλάβει και ο Στρατός, για τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά στο σπίτι  πολύτεκνου ε.α στελέχους του Στρατού Ξηράς, ενώ ενδιαφέρον σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας kranosgr, έχει δείξει και ο ίδιος ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης. Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για τη ζημιά που υπέστη το σπίτι του Ανθυπασπιστή, έχει δώσει εντολή να εξετασθούν άμεσα οι προσφορότεροι τρόποι υποστήριξης αυτού και της οικογενείας του.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ