21.12.2016 12:07

Ζητούνται πάσης φύσεων μηχανήματα έργων

ΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ

Προσέχει για να έχει σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, επικίνδυνων καιρικών φαινομένων χιονοπτώσεων ή και πυρκαγιών η Περιφερειακή Ενότητα Χίου και με ανακοίνωση της καλεί τους κατόχους μηχανημάτων έργων και βυτιοφόρων, να δηλώσουν, εφ όσον επιθυμούν, ενδιαφέρον ανάληψης εργασιών αποκατάστασης ζημιών σε περιπτώσεις έκτακτων συμβάντων ως συνέπεια δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να καταθέσουν το αργότερο μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, το έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στο οποίο πέραν του τύπου του διατιθέμενου μηχανήματος, θα αναγράφεται η περιοχή κατοικίας και άσκησης της δραστηριότητας και η οικονομική προσφορά για τη χρήση του μηχανήματος ανά ημέρα λειτουργίας.

Η προσφορά που θα κατατεθεί ισχύει μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2017.

Περισσότερες πληροφορίες και  στοιχεία  του διαγωνισμού βρίσκονται στην ιστοσελίδα Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο διαδίκτυο (ηλεκτρονική διεύθυνση: www.pvaigaiou.gov.gr ή χορηγούνται από την  Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

 Τηλ.: 2271350508,2271350534, fax : 22713 50546 και 22713 50509 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ