10.12.2012 18:05

Ο Διομ. Χόνδρος στον Ιανό

Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΠΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Δ. ΧΟΝΔΡΟΥ «Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 2008»

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College , παρουσιάζει το βιβλίο του Διομήδη Χόνδρου, «Η Παγκόσμια Κρίση του 2008». Ο συγγραφέας  είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Ινστιτούτου Οικονομικής Διοικήσεως, του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ και απόφοιτος του Mediterranean College στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακής Ειδίκευσης Executive Diploma in Management που προσφέρεται από το London Center of Management.

Για το βιβλίο θα μιλήσει, ο δρ Νίκος Κιτωνάκης, καθηγητής Επιχειρησιακής Πολιτικής και Στρατηγικής στο Mediterranean College. Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιεχόμενο του βιβλίου αποτελεί μια ξεχωριστή ιδέα και μια πρωτότυπη προσέγγιση σε ότι αφορά την οικονομική κρίση και όλα εκείνα που πρέπει να γνωρίζουμε σε σχέση με την καθημερινότητά μας, ως ενεργοί πολίτες.

Θα ακολουθήσει συζήτηση του συγγραφέα με τον Ακαδημαϊκό Διευθυντή του Mediterranean College, δρα Γεώργιο Παπαδάκη, η παρουσίαση πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο στην αίθουσα εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ στην Αθήνα, Σταδίου 24, μεθαύριο Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, στις 18.00.
Το βιβλίο είναι μια ακόμη παραγωγή  του χιακού εκδοτικού οίκου αλφα πι.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ