26.7.2018 12:10

Οι ανάρπαστες γευσιγνωσίες της Αρ. Κουτσουράδη

Με προϊόντα της εταιρίας της «Myrovolos Organics»

Την γνωρίσαμε  έναν χρόνο πριν. Μας έκανε να την αγαπήσουμε και να την θαυμάσουμε για το πείσμα, την επιμονή  και την πίστη της στη θαυματουργή χιώτικη γη. Η Αργυρώ Κουτσουράδη, το νεαρό κορίτσι που ίδρυσε την Myrovolos Organics, συνεχίζει ακάθεκτη το έργο της προσπαθώντας να γνωστοποιήσει σε ξένους, αλλά και στους ίδιους τους Χιώτες τους θησαυρούς που παράγει το νησί μας, μέσω γευσιγνωσιών…

Η Αργυρώ μας έμαθε πως τα αφεψήματα δεν καταναλώνονται μονάχα τον χειμώνα, αλλά αποτελούν πηγές δροσιάς και εν μέσω καλοκαιριού, καθώς όταν τα ψύξεις μεταμορφώνονται σε αγνά και χειροποίητα «αναψυκτικά». Το αλμυρό cheese cake, με χιώτικο ντοματάκι και τυρί, γαρνιρισμένο με κάπαρη ή κρίταμο έγινε ανάρπαστο και ένα από τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά σνακ.

Η νεαρή παραγωγός- ιδιοκτήτρια- γεωπόνος συνεχίζει να πιστεύει σε τούτο τον τόπο και στις μοναδικές γεύσεις που βγάζει. Μέσω των γευσιγνωσιών που υλοποιεί κατά καιρούς σε διάφορα μέρη του νησιού, καταφέρνει να μυεί όλο και περισσότερους στην μαγεία της αγνότητας…

Το φωτογραφικό υλικό είναι από την τελευταία γευσιγνωσία που παρουσίασε στο ξενοδοχείο «Αλμυρίκι», το οποίο μέσω ανάρτησης της στο fb  ευχαριστεί από καρδιάς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ όλο το προσωπικό του ‘’Αλμυρίκι’’ Hotel Apartments και ιδιαίτερα την κ. Νένα Παλαιοπανου για την άψογη εξυπηρέτηση και συνεργασία!!!! Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!!

Έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ