Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, η CITRUS συμμετείχε στο διαγωνισμό Great Taste Awards, τα ‘Όσκαρ των τροφίμων’, όπως είναι ευρέως γνωστά.
Η CITRUS για μια ακόμα φορά διακρίθηκε ανάμεσα σε 12.300 συμμετοχές και απέσπασε 3 βραβεία:
Το Αμυγδαλωτό Χιώτικου Μανταρινιού απέσπασε τη μεγαλύτερη διάκριση του θεσμού και βραβεύτηκε με 3 χρυσά αστέρια και διθυραμβικά σχόλια από τους κριτές.
Το Γλυκό Τεσσάρων Εσπεριδοειδών και το Γλυκό Τριαντάφυλλοαπέσπασαν από 1 χρυσό αστέρι.
Τα προϊόντα τιμώνται για μια ακόμα χρονιά σε έναν διαγωνισμό μεγάλου βεληνεκούς*. "Αυτό για εμάς αποτελεί επιβράβευση της συνολικής προσπάθειας που καταβάλλουμε σαν ομάδα, ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών και να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Ταυτόχρονα, όμως, στη CITRUS έχουμε κερδίσει και ένα μεγάλο στοίχημα, να συνδυάσουμε την ποιότητα με την ιστορία του τόπου και των καρπών. Με αυτό τον τρόπο προσφέρουμε στον καταναλωτή ένα ολοκληρωμένο ταξίδι στις γεύσεις και τα αρώματα της Χίου", αναφέρει το Citrus σε ανακοίνωσή του.
*Αξίζει να τονίσουμε ότι η βράβευση προκύπτει από ‘τυφλές’ γευσιγνωσίες, στις οποίες συμμετέχουν ως κριτές διάσημοι Chef, ιδιοκτήτες εστιατορίων και delicatessen, κριτικοί εστιατορίων, παραγωγοί, συγγραφείς και δημοσιογράφοι ειδικοί στον τομέα των τροφίμων, food buyers, κ.α.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.