Τα μυστικά της παράδοσης της χιώτικης χαλβαδόπιτας αποκάλυψαν οι Κλαίρη και Κώστας Πρωάκης, ιδιοκτήτες της επιχείρησης «Το Πατροπαρόδοτο», ένα όνομα που έχει συνδεθεί με το παστέλι στη Χίο. Κρατώντας ως βάση την βαριά παράδοση που φέρουν από τον 18ο αιώνα οι δυο τους συνεχίζουν να εμπλουτίζουν τις συνταγές τους καταφέρνοντας να εισάγουν στην αγορά σχεδόν 20 κωδικούς προϊόντων.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.