Μπορεί στην 20ετή παρουσία του να φημίζεται για την εκπληκτική ποιότητα των κρεατικών του και τα συνεχώς ανανεωμένα πιάτα του, ωστόσο το αγαπημένο στέκι των Χιωτών, το «Απόμερο» τιμά την παράδοση και προτείνει σειρά πιάτων βασισμένα στα νηστίσιμα θαλασσινά.
Ένα από τα πιο ξεχωριστά πιάτα των ημερών και αγαπημένη επιλογή όχι μόνο των Χιωτών αλλά και των γειτόνων από τα έναντι παράλια που επισκέπτονται τη Χίο, αποτελεί το κριθαρότο θαλασσινών.
Με την πείρα των 23 ετών στον χώρο της εστίασης, ο Μ. Κεφαλονίκας υποδέχεται τους λάτρεις του καλού φαγητού με ποικίλες προτάσεις για την περίοδο της Σαρακοστής. Και όπως λέει ο ίδιος: «Εδώ είμαι από τη δεκαετία του 1990 και εδώ θα παραμείνω για πολλά χρόνια ακόμη».
Για τη συνταγή θα χρειαστείτε:
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.