Η αναγνώριση της ποιότητας των τοπικών προϊόντων έρχεται από τη χρήση τους από καταξιωμένους Έλληνες σεφ. Η μουστάρδα χιώτικου μανταρινιού Citrus χρησιμοποιήθηκε από τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου στη δική του επίδειξη στο πλαίσιο του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» στην 5η Έκθεση Expotrof.
Ο γνωστός σεφ την επέλεξε για να προσφέρει συνταγή φάβας με γαρίδες, εκεί που η γεύση του χιώτικου μανταρινιού έδωσε το δικό της άρωμα.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.