Η «Χιώτισσα κουκουβάγια» τους έβαλε τα γυαλιά και πήρε παγκόσμια πρωτιά στον διεθνή διαγωνισμό που πραγματοποίησε το site amazingcakesideas.com για την καλύτερη τούρτα στον κόσμο. Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό είχαν επιλεγεί δύο δημιουργίες ζαχαρόπαστας της Αλεξάνδρας Κωστάλα(τεχνίτριας του ζαχαροπλαστείου Alacreme ), η κουκουβάγια και ο καφές και τελικά το βράδυ του Σαββάτου νικήτρια τούρτα αναδείχθηκε η κουκουβάγια ανάμεσα σε 60 συμμετοχές. Ικανοποιημένη και χαρούμενη για το αποτέλεσμα η Αλεξάνδρα Κωστάλα ευχαριστεί στον κόσμο για την στήριξη και δηλώνει έτοιμη για νέες προκλήσεις. « Στην αρχή δεν περίμενα ότι θα υπάρξει αυτή η θετική εξέλιξη. Όμως η αγάπη και η στήριξη του κόσμου ήταν μεγάλη και τους ευχαριστώ θερμά για αυτό», αναφέρει η νικήτρια .
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.