Καταξιώθηκε ως ξεχωριστή γαστρονομική επιλογή στην πρωτεύουσα από την πρώτη μέρα. Οι ανεξάντλητες εμπνεύσεις του σεφ Μπάμπη Θεοχάρη κρατούν σε μόνιμη εγρήγορση τους φίλους του καλού φαγητού στη Χίο.
Το Spontini συμπληρώνει την Παρασκευή τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του και το γιορτάζει με μουσική, ποτό και φαγητό για όσους το αγάπησαν και το στήριξαν από τα πρώτα βήματά του.
Σήμερα Παρασκευή με την άδεια της πολιτείας, η Ομήρου κλείνει και μετατρέπεται σε ένα μεγάλο Steet Party γεμάτο happenings στο οποίο θα μπορούν να πάρουν μέρος οι φίλοι του αλλά και μια μικρή γεύση όλοι οι περαστικοί.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.