25.9.2024 11:21

1ο αντάμωμα Συλλόγων Καρκινοπαθών στη Χίο

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Χίου «ΕλπίΖω» πραγματοποιεί το 1ο αντάμωμα καρκινοπαθών συλλόγων στη Χίο.

140 καρκινοπαθείς της Ομοσπονδίας Καρκινοπαθών Ελλάδας (Ο.Κ.Ε) από την Βόρεια Ελλάδα, θα φιλοξενηθούν στο νησί μας από την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου μέχρι την Τρίτη 2 Οκτωβρίου και θα γνωρίσουν της ομορφιές της Χίου. Θα επισκεφθούν τη Νέα Μονή, τον ιστορικό Ανάβατο και τα Αυγώνυμα, τις Οινούσσες, τον Άγιο Μηνά και το λαογραφικό μουσείο της Καλλιμασιάς, το Μουσείο μαστίχας, το Πυργί και τα Μεστά. Θα κάνουν γνωριμία με το Κάστρο και την πόλη της Χίου.

Την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα, θα γίνει το επίσημο καλωσόρισμα στο Ομήρειο και στη συνέχεια θα διασκεδάσουν στο κέντρο ΧΑΡΑΜΑ με Χιώτες μουσικούς καλλιτέχνες που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να τους χαρίσουν μια όμορφη βραδιά.

Είναι μια προσπάθεια του συλλόγου αφενός να κάνει γνωστές τις ομορφιές του νησιού μας και αφετέρου να συζητηθούν και να μεταφερθούν, συλλογικά τα προβλήματα των ογκολογικών ασθενών στα αρμόδια κέντρα εξουσίας.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ