19.5.2014 17:46

35χρονος Τούρκος διακινητής στα χέρια του Λιμεναρχείου

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΒΙΒΑΖΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ

Ένας διακινητή και 17 παράνομους μετανάστες εντόπισαν και συνέλαβαν το πρωί της Κυριακής τα στελέχη του Λιμεναρχείου Χίου στη θαλάσσια περιοχή των Αλυκών Οινουσσών.

Ειδικότερα, πλωτό περιπολικό, το οποίο εκτελούσε περιπολία στο πλαίσιο της επιχείρησης “ΠΟΣΕΙΔΩΝ”, εντόπισε και ακινητοποίησε ταχύπλοο σκάφος από το οποίο αποβιβάζονταν 15  μετανάστες, τους οποίους μετέφερε 35χρονος αλλοδαπός.

Ο 35χρονος, φερόμενος ως διακινητής, καθώς και οι 15 μετανάστες, οι οποίοι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, μεταφέρθηκαν με πλωτό περιπολικό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου, όπου και συνελήφθησαν, ενώ κατόπιν ερευνών στην περιοχή, συνελήφθησαν ακόμη 2 μετανάστες, οι οποίοι είχαν αποβιβαστεί με το ίδιο σκάφος.

Όλοι οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο  Νοσοκομείο για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το χρησιμοποιηθέν σκάφος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ