6.10.2015 16:42

60 λεπτά… Χίος

Στη Χίο προκειμένου να πραγματοποιήσει γυρίσματα στο πλαίσιο της εκπομπής που παρουσιάζει και προβάλλεται από τον «Alpha», βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης.

Ο ίδιος μαζί με συνεργείο της εκπομπής βρέθηκε στη Νότια Χίο όπου κατά σειρά επισκέφθηκε Πυργί, Μεστά, Ολύμπους, Αρμόλια, Βέσσα, Μαύρα Βόλια, Εμπορειό, Κάτω Φανά, Λιμάνι Μεστών κι Ένωση Μαστιχοπαραγωγών, εστιάζοντας κυρίως στις ανθρώπινες ιστορίες των κατοίκων της νότιας Χίου.

«Υπήρχαν κάποια πράγματα που η παραγωγή είχε κανονίσει ήδη από την Αθήνα. Όμως κυρίως ενδιαφέρονταν για τα αυθόρμητα. Ήταν με το μικρόφωνο στο χέρι κι έψαχνε διαρκώς», ανέφερε στον «π» η Μ. Πιπίδη.

Ο Ν. Μάνεσης μαζί με το συνεργείο της εκπομπής θα επιστρέψει στη Χίο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο προκειμένου να συνεχίσει τα γυρίσματα στο κεντρικό και βόρειο τμήμα του νησιού. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ