17.12.2013 10:51

6.000 ευρώ για το αυτονόητο

Διαφορετική εντύπωση περί των οικονομικών του Δήμου από αυτή της λιτότητας και της σφιχτής πολιτικής που είχε παρουσιάσει πριν από μία εβδομάδα στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του Δήμου ο Π. Λαμπρινούδης, δίνουν οι οικονομικές υπηρεσίες.

Με εισήγησή τους στην Οικονομική Επιτροπή πρότειναν την εκταμίευση ποσού 6.000 ευρώ προκειμένου να τοποθετηθούν απαγορευτικές πινακίδες ρήψης μπαζών στον ΧΑΔΑ της πόλης. 

Όπως εξήγησαν οι υπάλληλοι του Δήμου οι συγκεκριμένες πινακίδες θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά για όσους επιχειρούν την ανεξέλεγκτη ρήψη μπαζών, από οικοσυσκευές μέχρι και υπολείμματα οικοδομών, σε σημεία που έχει παρατηρηθεί πρόβλημα αγνοώντας φυσικά ότι η ύπαρξη αυτών των πινακίδων μέχρι στιγμής δεν έχει επιφέρει κανένα όφελος στον Δήμου.

Για υπερβολικό ποσό που δημιουργεί ερωτηματικά έκανε λόγο ο επικεφαλής της ΛΑΣ Μ. Σκούφαλος ενώ στην ίδια γραμμή ήταν και η τοποθέτησης του εκπροσώπου της «Νέας Αντίληψης» Γ. Μόσχοβου που ψήφισε λευκό

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ