6.2.2015 13:06

Άμεσα μέτρα προστασίας του θεσμού

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΤΟΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

Η διύλιση το κώνωπος δεν κάνει καλό.... Με θέματα «χαμηλής ατζέντας» το Δημοτικό Συμβούλιο χρειάζεται τουλάχιστον 5 ώρες για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στη συζήτηση. Ανίερα αστεία που δεν προσθέτουν τίποτα, τοποθετήσεις επί παντός επιστητού, χρόνος πολύτιμος που χάνεται από την ανάγκη του κάθε συμβούλου να πει το μακρύ του και το κοντό του, όλα στο τέλος συνθέτουν ένα σκηνικό κινδύνου για το θεσμό, τον οποίο ο Κλέαρχος Χρύσης οφείλει να κρατήσει στο ύψος του.

Αναγνωρίζουμε ότι ο ίδιος καταβάλλει το ανθρωπίνως δυνατό. Προφανώς δεν επαρκεί για να περιορίσει την απίστευτη φλυαρία, την ελαφρότητα και την απάθεια που δείχνουν προς το θεσμό οι σύμβουλοι από κάθε πλευρά. Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Μπορεί να μην το έχουν αντιληφθεί, αλλά μετέχουν στο μεγαλύτερο και πιο σοβαρό όργανο διαβούλευσης του Δήμου. Οφείλουν λοιπόν να σταθούν στο ύψος της περίστασης.

Ανεξέλεγκτο κάπνισμα σε όλους τους χώρους, φραπεδιές και καπουτσίνοι  που πηγαινοέρχονται σε όλη την αίθουσα, χαλαρότητα και άλλα, δεν αρμόζουν στους αντιπροσώπους μιας ολόκληρης κοινωνίας που αποφασίζουν για την τύχη πολιτών και όχι... κοπαδιών, όπως πιθανά αντιλαμβάνονται. Ο Κλέαρχος έχει την δέουσα αντίληψη για να αποτρέψει το Δημοτικό Συμβούλιο να μετατραπεί σε ένα απέραντο καφενέ ανεξέλεγκτου διαλόγου. Είναι το λιγότερο που απαιτεί η κοινωνία. Γι’ αυτό και είμαστε βέβαιοι ότι θα πράξει το αυτονόητο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ