24.12.2014 11:39

Από τη νέα χρονιά νέες άδειες για τα τραπεζοκαθίσματα

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΤΙΣΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ

Κι άλλη αναστάτωση θα προκληθεί στους επαγγελματίες καταστημάτων εστίασης, στα τουριστικά καταστήματα και γενικά σε όλους τους επαγγελματίες που έχουν άδεια για τη χρήση τραπεζοκαθισμάτων, αφού όπως ενημερώνει ο δήμος Χίου, η άδεια τους θα ισχύει μέχρι 31/12.

 Σύμφωνα με τα ισχύοντα στον οικείο κανονισμό παραχώρησης χρήσης κοινόχρηστων χώρων, οι υφιστάμενες άδειες χρήσης για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι σε ισχύ έως 31-12-2014.

Για την έκδοση νέας άδειας για το 2015 οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται, πρέπει να απευθύνονται με αίτηση τους στο αρμόδιο Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων (Βενιζέλου 75, Χίος) πριν τη λήξη της άδειας που κατέχουν και μέχρι τις 31/03/2015. 

Οι ως άνω καταληκτικές ημερομηνίες αφορούν επίσης τα εμπορικά και τουριστικά καταστήματα που επιθυμούν να λάβουν άδεια κοινόχρηστου χώρου για την τοποθέτηση εμπορευμάτων σε ξύλινα σταντ.

Η αυθαίρετη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου επισύρει ποινική δίωξη εναντίων των παραβατών και επιβολή διοικητικών κυρώσεων.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ