20.8.2024 9:13

Αποχαιρετά τον Νίκο Ταναΐνη ο Μ.Ε.Α.Σ. Νενήτων "Η ΒΟΚΑΡΙΑ"

Ο Μ.Ε.Α.Σ. Νενήτων "Η ΒΟΚΑΡΙΑ" με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τον Νίκο Ταναΐνη τον γιατρό από τα Νένητα, τον φίλο, τον συγχωριανό. Τον Νίκο της αστείρευτης και ανιδιοτελούς προσφοράς και της κοινωνικής δράσης, την ψυχή και το μυαλό του Συλλόγου μας από την ίδρυσή του και για όλα τα μετέπειτα χρόνια, είτε ως πρόεδρος επί σειρά ετών, είτε ως απλό μέλος. Μέσα από το λειτούργημά του ως ιατρός, έβαζε πάντα και πάνω απ' όλα τον Άνθρωπο, με την επιστημοσύνη, την ικανότητα και το ενδιαφέρον του για τον συνάνθρωπο. Μέσα από την διαρκή και άοκνη ενασχόλησή του με τα κοινά πρόσφερε απλόχερα τις ιδέες και την αξιοσύνη του για την πρόοδο του χωριού του και του τόπου του. Με ό,τι καταπιανόταν έδινε ζωή γύρω του, με την απλότητα και την αμεσότητα που τον διέκρινε. Ζωή δίνει και με το φευγιό του με τη δωρεά οργάνων που προσφέρει η οικογένειά του, μια πράξη απόλυτα σύμφωνη και συνεπής με τα πιστεύω του και με τη στάση ζωής του.

Ο Σύλλογος μας εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του και προσφέρει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό στον Α.Π.Ο. Κανάρης Νενήτων.

Καλό ταξίδι Νίκο!!!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: Νένητα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ