5.2.2015 17:10

Δηλώστε τη λακκούβα σας

ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΦΤΑΙΝΕΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Τη συνδρομή και των δημοτών ζητά η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χίου προκειμένου να δηλώσουν σε ποια σημεία η κατάσταση του δρόμου έχει υποστεί σημαντική φθορά, στις γειτονιές τους ή αν κάτι αντίστοιχο έχει υποπέσει στην αντίληψή τους. Προς το παρόν ένα συνεργείο του Δήμου με 2-3 άτομα γυρνά από γειτονιά σε γειτονιά και αποκαθιστά πρόχειρα τα προβλήματα.

«Έχουμε ένα μέτωπο προβλημάτων σε διάφορα επίπεδα. Μεταξύ άλλων απομακρύνουμε νερά και ζημιές που έχουν παρουσιαστεί στα σχολεία, προβλήματα στο οδικό δίκτυο, τοιχία που έχουν πέσει και μια σειρά από άλλες αναγκαίες παρεμβάσεις», δηλώνει στον «π»  ο Στρ. Γδύσης, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση αντιμετωπίσιμη.

Παράλληλα, η υπηρεσία χρειάζεται και τη συμβολή των δημοτών σε σημεία όπου δεν έχουν γίνει αντιληπτά προβλήματα από την κακοκαιρία. «Αν κάποιος έχει ένα πρόβλημα που δεν το έχουμε αντιληφθεί, είτε στο δρόμο, είτε σε άλλο σημείο, καλό είναι να επικοινωνούν άμεσα μαζί μας για να προγραμματίσουμε επισκευή. Δυστυχώς το προσωπικό δεν επαρκεί για άμεσα μέτρα, άλλα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό», αναφέρει.

Περιμένουν την Περιφέρεια

Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου έχει αναλάβει την αποκατάσταση του προβλήματος στο οδικό δίκτυο από το Τάλλαρος προς το Γηροκομείο που κυριολεκτικά διαλύθηκε. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο κ. Γδύσης, υπάρχει η πεποίθηση ότι το πρόβλημα θα αποκατασταθεί. Ίδωμεν.... 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ