Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών ( 26 Ιουνίου 2018) το Συμβουλευτικό Κέντρο ΚΕΘΕΑ Χίου και το Κέντρο Πρόληψης Χίου ναυτίλος θα πραγματοποιήσουν τις κάτωθι εκδηλώσεις :
- 18:30 Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ ομάδων Στρατού και Αστυνομίας στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, σε συνεργασία με την 96 ΑΔΤΕ και την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου
- 19:00 - 20:00 Ναυταθλητικές δραστηριότητες σε συνεργασία με το 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Χίου, στο λιμάνι
- 19:00 - 21:00 Έκθεση φωτογραφιών της Φωτογραφικής Λέσχης Χίου, με θέμα: "Οι νέοι σήμερα'', στο Φρούριο Χίου- Αγ. Γεώργιος
- 19:00 Τουρνουά Σκάκι με συμμετοχή του Φάρου Βαρβασίου και του Σκακιστικού Ομίλου Παναγιάς Καλλιμασιάς, Πλατεία Βουνακίου
- 20:30 Παρουσίαση παραδοσιακών χορών, με συνοδεία ορχήστρας από τους μουσικούς Γιάννη Βούκουνα, Σταμάτη Πούπαλο, Μαρκέλλο Πούπαλο, Σάκη Πιπίδη και συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων των Πολιτιστικών Συλλόγων Βερβεράτου, Λαγκάδας, Νενήτων, Νεοχωρίου και ''Χίοι Εν Χορώ'', Πλατεία Βουνακίου.
Παράλληλα η σημερινή ημέρα για το Κέντρο Πρόληψης Χίου ναυτίλος έχει οριστεί από το Σωματείο των Εργαζομένων στα 75 Κέντρα Πρόληψης στην Ελλάδα ως ημέρα απεργίας με αίτημα την επίλυση του θεσμικού προβλήματος, δηλαδή τη δημιουργία ενός ενιαίου και διακριτού φορέα πρόληψης και γενικότερα την ενίσχυση της προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας και όχι της ιατροκεντρικής θεραπείας.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.