24.7.2013 20:41

Εν ψυχρώ πυροβολισμός Καρδαμυλίτη

23ΧΡΟΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ 37ΧΡΟΝΟ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Σκηνές από αστυνομικά δελτία της Αθήνας θύμησε το περίεργο περιστατικό το οποίο εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης στα Καρδάμυλα σε υπαίθρια έκταση έξω από τον οικισμό του Μαρμάρου.

Πρωταγωνιστές του περιστατικού ήταν δύο Καρδαμυλίτες ηλικίας 23 και 37 ετών αντίστοιχα, ενώ ο πρώτος και κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γ.Α.Δ.Π. Βορείου Αιγαίου για προσωπικούς λόγους ο 23χρονος ημεδαπός έπειτα από διαπληκτισμό έβγαλε καραμπίνα και πυροβόλησε τον 37χρονο μία φορά στη θωρακική χώρα.

Ο 37χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος ενώ μεταφέρθηκε άμεσα στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο Χίου όπου και νοσηλεύεται μέχρι στιγμής σε θάλαμο της Χειρουργικής Κλινικής με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για σταθερή κατάσταση της υγείας του.

Ο 23χρονος δράστης που πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας. Μάλιστα ο νεαρός δράστης έχει απασχολήσει τις αρχές με υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών.

Ο δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου το πρωί της Πέμπτης οπότε και θα αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερος μέχρι τον ορισμό τακτικής δικάσιμου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ