11.2.2015 13:03

Επιτακτική ανάγκη η δημιουργία κέντρου πιστοποίησης Η/Υ στη Χίο

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Να δημιουργηθεί κέντρο πιστοποίησης Η/Υ στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου ζητά με ανοιχτή επιστολή του προς τον Υπουργό Παιδείας ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου , προκειμένου όπως τονίζει, οι δάσκαλοι που θέλουν να πιστοποιηθούν για τις γνώσεις τους στους υπολογιστές να μην εξουθενώνονται οικονομικά με ταξίδια τους στην Αθήνα.

Όπως σημειώνει η διοίκηση του Συλλόγου αποτελεί αρνητικό στοιχείο το γεγονός ότι: «ενώ πάνω από 100 εκπαιδευτικοί επιθυμούν να πιστοποιηθούν, δεν υπάρχει πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο στη Χίο» και συνεχίζει λέγοντας ότι: «Θεωρούμε  ότι ΤΩΡΑ πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς της Α΄ βάθμιας Εκπαίδευσης , να δώσουν εξετάσεις στη ΧΙΟ, γιατί δεν έχουν τα οικονομικά μέσα να πάνε στα αστικά κέντρα (ακριβά αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και διατροφή), αφού υπάρχει διδακτικό προσωπικό και η υλικοτεχνική υποδομή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ