26.11.2013 11:47

Εξοχικό με 50 ευρώ το μήνα!

Σε ιδιώτη προς 50 ευρώ το μήνα ενοικιάζεται το ορειβατικό καταφύγιο του Βικίου, αφού κάθε προσπάθεια αξιοποίησής του έπεσε στο κενό

Αν ψάχνετε εξοχικό για το χειμώνα δεν είναι ανάγκη να ξοδευτείτε σε αγορές οικοπέδων ή σε αναπαλαιώσεις παλιών κτισμάτων. Απευθυνθείτε στο Δήμο Χίου και με 50 ευρώ το μήνα, μπορείτε να κάνετε δικό σας το ορειβατικό καταφύγιο στο Βίκι (Πελινναίο) και να περάσετε... αξέχαστες στιγμές.

Δεν πρόκειται περί ανέκδοτου. Είδαν κι απόειδαν  στο Δήμο Χίου ότι παρά την πρόσφατη ανακαίνιση και κάθε προσπάθεια που έγινε να αξιοποιηθεί έπεσε στο κενό και έτσι τώρα... σχεδόν παρακαλάμε να βρεθεί κάποιος ιδιώτης να αναλάβει την χρήση του και μαζί και τη συντήρησή του.

Για 50 ευρώ...

Παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την κακή κατάσταση του κτιρίου αλλά και την έλλειψη προσβασιμότητας από συμβατικά Ι.Χ. η χθεσινή οικονομική επιτροπή αποφάσισε να προκηρύξει διαγωνισμό για την 12ετή παραχώρηση του κτιρίου σε ιδιώτη με αρχική τιμή μισθώματος τα 50 ευρώ τον μήνα.

«Το κτίριο χρειάζεται αρκετές επισκευές. Έτσι αυτό το συμβολικό τίμημα δεν θα επιβαρύνει επιπλέον τον ιδιώτη που θα αναλάβει να λειτουργήσει το συγκεκριμένο κτίριο», σημείωσε ο Π. Λαμπρινούδης τονίζοντας ότι η μίσθωση θα αφορά τη δημιουργία χώρου υγειονομικού ενδιαφέροντος με 6ετή ισχύ και δυνατότητα ανανέωσης συμβολαίου για επιπλέον 6 χρόνια.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ήδη υπήρξε ενδιαφέρον από κατοίκους της Λαγκάδας που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση για το συγκεκριμένο ζήτημα. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ